Yli 300 000 vanhusta on tänäänkin yksin.
Etsimme ikäihmiselle oman luottoystävän, joka käy hänen luonaan säännöllisesti auttaen esimerkiksi ulkoilussa ja kotiaskareissa. Näin ikäihminen saa apua ja seuraa, ja samalla nuori työllistyy merkityksellisen osa-aikatyön pariin.
Ryhdy kummiksi

Ryhdy GubbeKummiksi nyt!

Tee vuoden merkittävin vastuullisuusteko ja pelasta ikäihmisiä yksinäisyydeltä. Kummitoiminnan avulla annatte konkreettista apua ja iloa yksinäiselle vanhukselle ja merkityksellisen osa-aikatyön nuorelle vuoden ajaksi.

Kiitos! Olemme yhteydessä pian!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kummipaketit

Valitse juuri sinun yritykselle sopiva kummipaketti!

Mitä isompi paketti, sitä isompi vaikutus

Ostamalla isomman kummipaketin, mahdollistatte yhä useammalle yksinäiselle ikäihmiselle onnellisemman elämän.

Jokaiseen pakettiin kuuluu säännölliset gubbe-käynnit kummivanhuksen luona. Käynnit ovat kestoltaan 2h mittaisia ja niiden aikana voidaan esimerkiksi käydä yhdessä ulkoilemassa, laittaa ruokaa, tehdä tuolijumppaa tai ihan vain pitää toiselle seuraa. Nuori työllistyy merkitykselliseen osa-aikatyöhön ja ikäihminen saa tarvitsemaansa apua ja seuraa. Te saatte valmiit materiaalit, joilla viestiä asiasta sisäisesti ja ulkoisesti.

Valmiit materiaalit markkinointiin

Saatte valmiit ja laadukkaat markkinointimateriaalit ulkoiseen viestintään sekä säännölliset kuulumiset kummivanhukseltanne valmiin somepostauksen muodossa. Helpoin tapa näyttää, että teette hyvää.

Aineeton lahja henkilöstölle

Saatte säännöllisesti henkilöstöä ilahduttavat ja liikuttavat kuulumiset omalta kummivanhukselta. Me tuotamme materiaalit, joten teidän tehtäväksi jää vain jakaa ne henkilöstölle eteenpäin! Hyvän mielen takuu.

Positiivista näkyvyyttä mediassa

Saatte näkyvyyttä Gubben sosiaalisen median kanavissa sekä nettisivuilla. Pääsette mukaan tekemään yhteiskunnallista hyvää!